Hej

Velkommen til min blog. Her kan du finde mad, nyttehave, DIY og meninger. Forhåbentlig kan du finde opskrifter, blive inspireret og selv få nye gode ideer. God fornøjelse.

0E78C7AB-4F22-41FE-B421-428B23ED8CBC.jpg
Torskerilette med baconkrymmel

Torskerilette med baconkrymmel

Torsk er en dejlig fisk, der er helt fin og sart i smagen. En torskerilette er en dejlig forret, men er også en nem smørbar pålæg til en madpakke eller som en nem aftensmad men superlækker aftensmad. Ligemeget hvad du vælger er det nemt og hvis du går aftensmadsvejen smager den nemt med et par små nye kogte kartofler med lidt smørsovs til


Opskrift

4-5 pers

Ingredienser

  • 200 g torskefilet med eller uden skind

  • Salt og peber

  • 1/2 agurk

  • 2 spsk cremefraiche

  • 1 spsk mayonaisse

  • 1 spsk sød sennep

  • 2 spsk finthakket dild

  • Saft af 1/2- 1 citron

  • 2 tsk olivenolie

Topping

  • Rugbrød

  • Agurkstrimler

  • 4-5 skiver bacon

Fremgangsmåde

  • Forvarm din ovn på 150C

  • Put torsken i et ildfast fad krydr med salt og peber

  • Put dine baconskiver på en bageplade med bagepapir

  • Put de 2 ting i ovnen i ca 15 min

  • Dryp baconen af på lidt papir og lad den køle af

  • Fjern evt skind fra torsken

  • Put torsken i en skål og tilsæt, finthakket dild, sennep, mayo, og creme fraiche

  • Rør det grundigt sammen evt med en elpisker på lav hastighed

  • Skræl strimler af agurken til pynt en til hver anretning og fjern så kernerne med en ske på den resterende agurk

  • Skær agurken i små tern og bland med torsken

  • Smag til med citronsaft, salt og peber

  • Hak baconen fint

  • Anret med bacondrys, agurkstrimler og rugbrød

Lam i spinat curry  - Gosht Saag

Lam i spinat curry - Gosht Saag

Ærte og mynte pure

Ærte og mynte pure